Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se. continuă pe B1

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

Prima reactie a lui Gabi Badalau dupa ce cantareata Claudia Patrascanu a anuntat ca divorteaza, acuzandu-l de infidelitati si abuz emotional FOTO

Gabi Badalau 34 de ani), fiul senatorului Niculae Badalau 58 de ani),a oferit prima reactie dupa ce sotia lui, fosta membra a trupei Sexxy Claudia Patrascanu 40 de ani), a anuntat ca divorteaza, dupa doar trei ani de casnicie.

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos.

Dancila: Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, exemplu de bune practici

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, dupa vizitarea Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, c.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, scrie.

Viorica Dancila intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata de protestatari, vineri, la Iasi, unde participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor.

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi. Oamenii au scandat Hotilor, hotilor, La puscarie cu voi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )